Butiksmedarbetare Stockholm

Job description

LAKRIDS BY BÜLOW SÖKER BUTIKSMEDARBETARE

 

Vi søger hängivna kunde- og sælgerfokuserade butiksmedarbejdere til vores butik i Stockholm . Forutom at være en undtagelsesbestilling sælger du dine kunder og serviceudstyr ud af det liga.

En person har du en udpräglad servicevana og du anpassar dig med lätthet indtil forskellige situationer og mennesker. Du har en professionel og venlig attityd og har let for samarbeta med andre. Tidigare branscherfarenhet er merirterande.Du skal älska til sälja og att ge varenda kund og førsteklasse serviceupplevelse.

Vi ser gerne at have deres erfarenhed til salg eller service. Du bör ha en hög energinivå og förmåga att bevara fokus - speciellt i det er højt kundtryck.

 

Lakrids af Bülow er en dansk producent af högklassig lakritskonfektyr. Alla varer producerer i fabriken udenför Köpenhamn. Lakrids by Bülow kännetecknas av ärlighet, kreativitet og samling. Trots att bolaget bara er 15 år gammalt findes vi allerede fra egna 30 butiker i Norge, Sverige, Tyskland, Danmark og Förenade Arabemiraten. Vi har også salg online og over 2000 återförsäljere i hele verdenen.  www.lakridsbybulow.com

 

Requirements

Vi søger deltidspersonlige, mænd, det kan også blive aktuelle med heltidstjänster framöver.

Tjänsten inkluderar  morgnar, kvälls- och helgarbete. Svenska og engelska i tal samt skrift er ett krav. Andra språkkunskaper er ett stort plus.

 

Skicka en ansøgan med CV og billede til Detailchef Roberto Caballero:

Roberto.Caballero@lakridsbybulow.com