Deltidspersonale 8-37 timer om ugen søges til Kastrup lufthavn

Job description

I vores to Retail butikker i Københavns Lufthavn søger vi lige nu ansvarsbevidste deltidsmedarbejdere til at arbejde 8-37 timer om ugen. 

Udover at være en glad og dygtig sælger, skal du sætte en ære i at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, have et højt energi niveau samt evnen til at bevare overblikket. 

Du skal selvfølgelig være vild med lakridser!

LAKRIDS AF BÜLOW er et anerkendt dansk luksus brand, der producerer gourmetlakridser og innovative smagsoplevelser af højeste kvalitet. LAKRIDS AF BÜLOW er præget af ærlighed, kreativitet og innovation.

Alle vores produkter bliver produceret på vores fabrik i Hvidovre, hvor vi kører vores produktion på 100% grøn energi. Bæredygtighed er en vigtig faktor for os, derfor arbejder vi konstant på forbedring på dette område. Som de første i verden introducerede vi i 2018 bøtter lavet af 100% genanvendt og genanvendelig plast. Naturen er vores vigtigste leverandør af råvarer til vores produkter, derfor arbejder vi konstant på at blive mere bæredygtige uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Endvidere er vi en virksomhed med ambitiøse, passionerede og dedikerede medarbejdere!

Requirements

Du skal have mindst 1 års erfaring med salg fra andre butikker. 

Du har en naturlig interesse for smag, kvalitet og gode råvarer. 

Du er ambitiøs, og det falder dig naturligt at tage ansvar. 

Arbejdstiden vil ligge både om dagen og om aftenen samt weekender - derfor skal kandidaten være fleksibel.

Da vi arbejder i et internationalt miljø taler du både flydende dansk og engelsk.


Branchekendskab er ikke nødvendigt, så længe du har lysten til at sælge og yder kundeservice i verdensklasse - så skal vi nok lære dig alt om Lakrids.