Deltidspersonale til Magasin Lyngby & Magasin Kongens Nytorv

Job description

I vores Retail butikker i Magasin Lyngby og Magasin Kongens Nytorv søger vi lige nu deltidspersonale til arbejde både dag, aften og weekender.

Udover at være en glad og dygtig sælger, skal du sætte en ære i at give vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige, have et højt energi niveau samt evnen til at bevare overblikket. Vi forventer, at du taler flydende dansk og engelsk.

Du skal selvfølgelig være vild med lakridser!

LAKRIDS AF BÜLOW er et anerkendt dansk luksus brand, der producerer gourmetlakridser og innovative smagsoplevelser af højeste kvalitet. LAKRIDS AF BÜLOW er præget af ærlighed, kreativitet og innovation.

Alle vores produkter bliver produceret på vores fabrik i Hvidovre, hvor vi kører vores produktion på 100% grøn energi. Bæredygtighed er en vigtig faktor for os, derfor arbejder vi konstant på forbedring på dette område. Som de første i verden introducerede vi i 2018 bøtter lavet af 100% genanvendt og genanvendelig plast. Naturen er vores vigtigste leverandør af råvarer til vores produkter, derfor arbejder vi konstant på at blive mere bæredygtige uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Endvidere er vi en virksomhed med ambitiøse, passionerede og dedikerede medarbejdere!

Requirements

Du skal have mindst 1 års erfaring med salg fra andre butikker.

Du har en naturlig interesse for smag, kvalitet og gode råvarer.

Du er ambitiøs, fleksibel og en teamplayer.

Du taler flydende dansk og engelsk. 

Branchekendskab er ikke nødvendigt, så længe du har lysten til sælge og ydes kundeservice i verdensklasse, så skal vi nok lære dig alt om Lakrids.