Selvstændig tekniker til LAKRIDS BY BÜLOW

Job description

Er du lidt af en teknisk nørd, der kan lide at skrue på maskinerne? Trives du med en arbejdsdag, der aldrig er ens, og vil du være med til at styrke et dansk brand i vækst? Vi søger en tekniker til aftenhold på vores fabrik i Hvidovre, som kan holde vores maskiner i drift og supportere vores produktionsteam.

Du bliver en del af et teknisk team, der arbejder med at vedligeholde, reparere og forbedre vores produktionslinjer og anlæg.

Du vil primært komme til at arbejde med de produktionsanlæg, der fremstiller og pakker vores produkter. Konkret vil dit arbejde omfatte:


  • Fejlfinding og optimering på produktionslinjer
  • Reparation af produktionsudstyr
  • Løbende vedligehold af produktionsudstyr
  • Teknisk support for vores operatører

Requirements

Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund som fx automatiktekniker eller elektriker, men lignede er også velkomment. Kendskab til Siemens- eller Omron-programmering vil være at foretrække, men ikke et krav. Du vil indgå i et hold af fire teknikere, hvor dine kollegaer vil varetage dagholdets opgaver.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være omstillingsparat, da to dage sjældent er ens.


Vi tilbyder:

Et uformelt arbejdsmiljø med familiær stemning og entreprenør ånd, som gør samarbejdet stærkt. Der vil være to måneders arbejde på daghold før overgang til aftenhold.
Vi tilbyder:


  • Tandforsikring
  • Sundhedsforsikring
  • Gratis massage
  • Køb af produkter til medarbejderpriser
  • Gode Kollegaer


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Nick Høher-Asmussen, på tlf: 9330 5047 eller mail: Nick.Asmussen@lakridsbybulow.com


Lakrids By Bülow er en virksomhed, der producerer dansk gourmet lakrids, og som ekspanderer internationalt. Vores produkter er bliver solgt via 2.000 Wholesale forhandlere i mere end 25 lande, og vi er repræsenteret i mange anerkendte stormagasiner, som blandt andet KaDeWe, Illum, Harvey Nichols, Selfridges, De Bijenkorf, Dubai Mall, NK, Illums Bolighus og Magasin du Nord. Derudover er vi repræsenteret med 26 egne Retail butikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Finland og Forenede Arabiske Emirater. Virksomheden har siden den blev grundlagt på den danske ø Bornholm d. 7. juli 2007 haft en tocifret årlig vækstrate, og vi er i dag ca. 220 medarbejdere.