Skip to content

Selvstændig tekniker til lakridsfabrikken

Hvidovre, Hovedstaden, DenmarkFacility

Job description

VIL DU HJÆLPE OS MED AT FÅ VERDEN TIL AT ELSKE LAKRIDS?

Er du lidt af en teknisk nørd, der kan lide at skrue på maskinerne og trives du med en arbejdsdag, der aldrig er ens? Så er dette lige noget for dig.

Vi søger en tekniker til aftenhold på vores lakridsfabrik i Hvidovre, som kan holde vores maskiner i drift og supportere vores produktionsteam.

Du bliver en del af et teknisk team, der arbejder med at vedligeholde, reparere og forbedre vores produktionslinjer og anlæg.


Job requirements

Du vil primært komme til at arbejde med de produktionsanlæg, der fremstiller og pakker vores lakridsprodukter. Konkret vil dit arbejde omfatte:

  • Fejlfinding og optimering på produktionslinjer
  • Reparation af produktionsudstyr
  • Løbende vedligehold af produktionsudstyr
  • Teknisk support for vores operatører

Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund som fx automatiktekniker, automationsteknolog eller elektriker, men andre uddannelser er velkomment. Kendskab til Siemens- eller Omron-programmering vil være at foretrække, men ikke et krav. Du vil indgå i et hold af fire teknikere, hvor dine kollegaer vil varetage dagholdets opgaver.
Du skal kunne arbejde selvstændig og være omstillingsparat, da to dage sjældent er ens.


Vi tilbyder:
Et uformelt arbejdsmiljø med familiær stemning og entreprenørånd, som gør samarbejdet stærkt. Der vil være to måneders arbejde på daghold før overgang til aftenhold.
Vi tilbyder:

  • Mulighed for tilkøb af frokostordning
  • Massageordning
  • Køb af produkter til medarbejderpriser
  • Gode kollegaer

Syntes du noget af dette lyder spændende, så tøv ikke med at sende din ansøgning!
Vi ser frem til at høre fra dig.


Vores forpligtelse til mangfoldighed, lighed og inklusion:

Hos LAKRIDS BY BÜLOW er vi fuldt ud forpligtet til at fremme en mangfoldig, ligeværdig og inkluderende arbejdsplads i alle funktioner og dele af vores organisation.

Hvis du er i tvivl om din berettigelse til stillingen eller har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Jakob Huge på mail: Jakob.Huge@Lakridsbybulow.com

or